WordPress update maart 2022

mrt 3, 2022

Het is weer tijd voor een update uit WordPress land. Zoals iedere maand moeten er weer verschillende plug-ins die geüpdatet worden en er is een nieuwe versie van WordPress zelf.

Plugins updaten

Heb je een of meer van onderstaande plugins in gebruik op je website? Zorg er dan voor dat je die zo snel mogelijk updatet, als je dit nog niet gedaan hebt:

  • Gratis versie van UpdraftPlus
  • Essential Addons voor Elementor
  • WP Statistics
  • Cookie information
  • Woocommerce

Natuurlijk zijn dit niet de enige plug-ins die geüpdatet moeten worden, maar wel de meest bekende. De volledige lijst voor maart 2022 vind je hier.

Lek in Freemius Framework

Gebruik jij het Freemius Framework op je website? Let dan goed op want door een grote fout in het systeem, zijn meer dan 400 plug-ins die met dat framework werken lek. Sommige van deze plugins zijn niet meer te fixen, andere moeten per direct worden geüpdatet.

Het Freemius Framework is een plugin die ongeveer hetzelfde doet als Woocommerce. Het maakt van je website een webshop met betaalmogelijkheden en meer.

WordPress 5.9.1

Het is ook weer tijd om je core WordPress te updaten, want versie 5.9.1 is uit. Voor de veiligheid van je WordPress CMS, is het belangrijk om die update deze week nog uit te voeren. Hierin zijn ook de meeste bugs opgelost en veiligheidslekken gedicht.

 

Gratis website snelheidscheck

gratis website snelheidscheck snelheid

Je ontvangt een persoonlijke rapport over jouw website. In dit rapport vind je een overzicht van de snelheidspresetatie en ontvang je tips en quickwins om je website direct te versnellen.

.

Laat een comment achter

Heeft deze blogpost je misschien geïnspireerd of heb je vragen? Let me know!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verified by ExactMetrics