Top 5 blogs van 2018

dec 23, 2018

Wauw, wat een geweldig jaar!  Ook dit jaar heb ik weer enorme stappen gezet. Zowel persoonlijk als zakelijk en uiteraard was niet alles even positief maar dat is de reden dat ik nu op een goed niveau zit en ik er in geloof dat ik nog meer zal groeien. Ik heb prachtige mensen mogen ontmoeten en helpen, nieuwe vrienden mogen maken. Ook mijn blog trekt steeds meer bezoekers en daar ben ik ontzettend trots op! Ik deel dan ook met veel plezier de top 5 beste gelezen blogs van 2018. Here we go! 

1. Kleur van de maand

Met stipt op 1 staan de blogs van de kleuren van de maand. En ook in 2019 ga ik gewoon weer door. Heb jij een specifieke kleur die je graag wilt terugzien? Laat dan even een comment achter onder deze blog.

Royal Blue kleur van de maand december Cprecision Cheryl Porcelijn Designblog

Als ondernemer ga je, hoe dan ook, aan de slag met je branding; je identiteit. Je kiest daarbij ook een bepaalde kleur. Maar wist je dat een kleur gevoelens op roept of een bepaalde betekenis heeft?  Ze hebben een psychologie. Bedenk dus goed welke kleur je in je branding gaat gebruiken. In deze maandelijkse rubriek: Kleur van de maand, wordt er een kleur besproken en laat ik zien hoe je deze kunt toepassen bij jou als ondernemer. Lees hier alle kleuren van de maanden.

2. Dit moet er minimaal op je visitekaartje staan

Als ondernemer ga je niet van huis zonder visitekaartjes. Mocht een interessante en potentiële klant contact met jou willen opnemen voor meer informatie of een aanvraag voor een offerte, dan ben je makkelijker te vinden. Visitekaartjes zijn dus heel belangrijk en moeten er daarom ook professioneel uit zien. Maar wat is er belangrijk om op je visitekaartje te hebben? Lees hier de volledige blog.

3. Zo maakte in een personal branding voor Nette’s Style

Personal branding, logo design Cprecision Nette's Style

Ik zet graag een opdracht en klant in het zonnetje. Ik vertel over hoe ik de personal branding of website heb opgezet; wat mijn idee en concept er achter waren en wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Dat doe ik omdat ik het leuk vind mijn werk te laten zien, mijn werkwijze te verduidelijken en vooral omdat ik trots ben op het feit dat ik met zulke mooie klanten mag werken. Vandaag staat deze blog in het teken van Nette’s Style van Jeanette en haar personal branding. Lees hier de volledige blog.

4. Dit doet een lettertype met je branding

Dit doet een lettertype met je branding Cprecision designblog Cheryl Porcelijn

Een lettertype is een uiterst belangrijk onderdeel van je branding. Dit moet in lijn staan met de boodschap/communicatie van je onderneming. Een lettertype kan heel veel doen en dat betekent dat je dus een goede keuze moet maken. Dat is best lastig, maar ik ga je op weg helpen. In deze blog geef ik wat tips om een lettertype te kiezen dat voldoet aan je kernwaarden want een lettertype doet veel met je branding. Lees de volledige blog.

5. Zo maakte ik een personal branding voor Dé Communicatiecoach

Personal Branding de Communicatiecoach Cprecision

Ik zet graag een opdracht en klant in het zonnetje. Ik vertel over hoe ik de personal branding of website heb opgezet; wat mijn idee en concept er achter waren en wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Dat doe ik omdat ik het leuk vind mijn werk te laten zien, mijn werkwijze te verduidelijken en vooral omdat ik trots ben op het feit dat ik met zulke mooie klanten mag werken. Vandaag staat deze blog in het teken van Dé Communicatiecoach van Hester en haar personal branding. Lees de volledige blog.

2018 was voor mij echt een mooi jaar

Een mooie top 5, een mooi jaar. Ook de downs horen er bij en die waren er zeker voor mij. Maar de ups zijn gelukkig in overvloed en daar ben ik dankbaar voor. Ook volgend jaar beloofd een mooi jaar te worden en til ik mijn blogs naar een hoger level. Hoe wordt 2019 voor jou?

Voor nu wens ik je heel fijne feestdagen en een prachtig 2019!

[mailerlite_form form_id=9]


Op de hoogte blijven van alles rondom mij en Cprecision? Vind mij hier:
1469288458_www_logo_social_media1469288455_email_mail_envelope_send_message1469288446_facebook_online_social_media1469288451_instagram_online_social_media1469288460_pinterest_online_social_media1469288459_online_social_media_linked_in

De opleiding voor webdesigners

gratis website snelheidscheck snelheid

In deze digitale brochure deel ik alle ins en outs met je, wat mijn gedachtegang is, wat je minimaal kunt verwachten en hoe het traject er uit gaat zien voor jou.

Laat een comment achter

Heeft deze blogpost je misschien geïnspireerd of heb je vragen? Let me know!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *