A Piece of Website de Podcast

Aflevering 17:

Keuzes maken

 

Een tijdje geleden heb ik echt flinke keuzes moeten maken binnen mijn bedrijf. Maar die keuzes zijn uiteindelijk de juiste geweest. In deze podcast deel ik welke keuze dat is geweest, wat ik er van heb geleerd, wat het mij heeft gebracht en hopelijk inspireert het jou ook om een keuze te maken. Want het kan meer doen dan je denkt.

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Keuzes maken…Iedereen moet keuzes maken. Soms is dat leuk, soms ook niet. Ik loop al een tijd rond met een knagend gevoel, een gevoel dat ik een keuze moet maken voor mijzelf. En het blijft spannend om dit te delen.

Ergens wilde ik er steeds niet aan, bang om dingen te verliezen of om niet goed genoeg gevonden te worden. Maar weet je, daar moet je doorheen. En dat merkte ik bij mijzelf ook. Ik ging er maar voor zitten. Even in stilte en in rust. Luisterend naar waar dat knagend gevoel dan vandaan kwam.

De laatste tijd was ik mij namelijk weer aan het vergelijken met anderen. En misschien herken jij dat ook, dat je je daar best onzeker door kan voelen. En toen kreeg ik die herinnering van mijn tijd in Londen, mijn droomstage. Dat gevoel hielp mij een keuze te maken, want waar ik zeker weten goed in ben zijn websites.

Website strategie, psychologie, gebruiksvriendelijkheid, technische onderdelen noem het maar op. En ik heb de keuze gemaakt om mij daar op te blijven focussen. Branding gaat daarmee een beetje naar de achtergrond. Ik blijf het doen, maar voornamelijk achter de schermen.

Dat betekent ook dat ik de keuze heb gemaakt om terug te gaan naar de tekentafel. Dat ik de keuze heb gemaakt om de Branding Strategietraining niet door te laten gaan. Daar ga ik opnieuw naar kijken.

Het geeft mij zoveel vertrouwen, zoveel meer rust. Dit is waar ik voor opgeleid ben, dit is waar ik 8 jaar voor gestudeerd heb. Doordat ik mij veel vergeleken heb met anderen vergat ik mijn eigen basis, bang om te kort te doen.

Dat geeft niets, soms is dat nodig om weer terug te komen op je hoofdroute. En dan weet je wat je wel en niet wilt. Dat is ook iets wat ik al jaren roep; wat wil je wel en wat wil je niet.

Keuzes maken is van belang, je kunt niet iedereen dienen met van alles en nog wat. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en dat vind ik juist het mooiste als ik naar ondernemers om mij heen kijk. Ieder heeft zijn eigen stukje magie waar hij/zij mee kan helpen.

Iedereen moet keuzes maken, mijn keuze heb ik nu gemaakt.

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: