A Piece of Website de Podcast

Aflevering 7:

Brands i love: Disney

 

Wist je dat we ontzettend veel kunnen leren van de “big guys”? In mijn nieuwe rubriek; Brands I love, neem ik je mee in de merken waar ik tegenop kijk. Ik vertel je waarom en wat je kunt leren van hen dat je in je eigen bedrijf kunt verwerken. Meer informatie over de Branding Strategietraining? Check www.cprecision.nl/strategietraining/

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Er is geen samenvatting beschikbaar. Maar ik heb hier wel een uitgebreide Facebook Live over opgenomen.

Die kun je hier vinden

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: